Gruppresor med buss

Boka er Gruppresa med Wärnelius Buss

Vi skräddarsyr era gruppresor med buss!

Ska er skolklass, förening, arbetsplats eller organisation ut på en studie- eller nöjesresa? Låt oss på Wärnelius Buss ta hand om er under resan med busstransport eller med helhetslösningar. Vi på Wärnelius Buss skräddarsyr utefter just era önskemål och behov och gör det enkelt för er att ut och resa tillsammans i grupp. Vi har lång erfarenhet och många samarbetspartners och ordnar därmed även boende och middagar för er.

I våra miljöklassade och moderna bussar sitter ni även både bekvämt och säkert, det är en självklarhet för oss. För att era gruppresor ska bli så bra som möjligt har vi engagerad och professionell personal som gör sitt yttersta varje dag för att ni ska bli nöjda och få en härlig upplevelse och gruppresa tillsammans.

Ingen gruppresa är för liten eller för stor, för långt bort eller för nära. Ni väljer resmål och vi ordnar resten. Vi kan gruppresor och det är verkligen vår passion, så hör av er så kommer vi även med olika förslag, inspiration och idéer till er gruppresa. Så när er skola, förening, organisation eller arbetsplats ska ut och göra en gruppresa med buss tillsammans, låt oss då på Wärnelius Buss bli era chaufförer och värdar på resan.

Så vare sig ni vill åka på en hockeymatch tillsammans för att se LHC spela eller på konferens till en herrgård med härlig miljö så är vi bussbolaget för er. Kontakta oss för ett förslag eller boka via offertförfrågan. gällande era gruppresor med buss.

Avbeställning gruppresor.

För alla gruppresor gäller fri avbokning 45 dagar innnan resans start.

Därefter kan eventuella hotellkostnader och färjor  tas ut.

Vid alla avbokningar inom 45 dagar före resan tas en administrationsavgift ut på 10 % av resans pris.

 

Offert

 

Våra samarbetspartners

Nedan visas några av våra samarbetspartners