Bussresor

Bussresor

Wärnelius Buss – Bussresor till vackra vyer

Vi anordnar företagsresor, gruppresor och bussresor för skolor.

 

Vi på Wärnelius Buss har lång erfarenhet av att anordna bussresor både till när och fjärran. Vi är ett personligt och familjeägt bussbolag. Vår specialitet är kundanpassade bussresor för olika företag, idrottsföreningar, skolor, kyrkor, kommuner, landsting, universitet samt andra organisationer. Allt i från enbart busstransporter till helhetslösningar med hotell och middagar, skräddarsydda utefter era önskemål och behov.

Självklart erbjuder vi även arrangerade bussresor såsom skidresor, shoppingresor, dagsresor eller flerdagarsresor inom Sverige eller resor ut i Europa.

För att era semester- eller gruppresor ska bli så bra som möjligt har vi engagerad och professionell personal som gör sitt bästa för att ni ska bli nöjda och få en härlig bussresa. Vi på Wärnelius Buss värnar om miljön och vår natur och kör därför på 100 % förnybart och fossilfritt bränsle. Så följ med oss på den gröna vägen!

Ingen resa är för liten eller för stor, för långt bort eller för nära. Vi skräddarsyr bussresor efter kundens önskemål. Hos oss kan ni boka buss för alla möjliga tillfällen. Kontakta oss för ett förslag!

Vi ger dig en oförglömlig bussresa till det resmål ni önskar!